Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı'nın Maneviyatını Yaşamak Adına Çalışmalar Yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİ MECLİSİ PROJESİ İNGİLİZCE SPEAKİNG ETKİNLİĞİ

ÖĞRENCİ MECLİSİ PROJESİ MART AYI SATRANÇ TURNUVASI

MART AYI OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ (KİTAP OKUMA) ETKİNLİĞİ

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Tören Programı Gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri Kapsamında Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV TAKVİMİ

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okul Sergisi Hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Satranç Eğitimi ve Satranç Turnuvaları Devam Ediyor.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında İngilizce Metin Okuma (Speaking) Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Kitap Okuma Çalışmaları Devam Ediyor.

Şbt

AVCILAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNCE ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda Yapılan Çalışmalar

Şbt

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Cihangir Camiinde Düzenlenen Kur'an Kıraatı ve Dua Programına Katılım Sağladık.

Okulumuz öğrencisi Yusuf Bozkurt, okulumuz öğretmen ve idarecilerinin katılım sağladığı programda 6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybedenler için dua okundu ve Kur'an-ı Kerim Kıraatı yapıldı.

Şbt

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu.