Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Satranç Eğitimi ve Satranç Turnuvaları Devam Ediyor.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında İngilizce Metin Okuma (Speaking) Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Kitap Okuma Çalışmaları Devam Ediyor.

Şbt

AVCILAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNCE ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda Yapılan Çalışmalar

Şbt

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Cihangir Camiinde Düzenlenen Kur'an Kıraatı ve Dua Programına Katılım Sağladık.

Okulumuz öğrencisi Yusuf Bozkurt, okulumuz öğretmen ve idarecilerinin katılım sağladığı programda 6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybedenler için dua okundu ve Kur'an-ı Kerim Kıraatı yapıldı.

Şbt

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Çalışmalarımız Devam Ediyor. Okulumuz Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Kitap Okuma, Satranç Eğitimi ve İngilizce Speaking çalışmaları görevli öğretmenlerimiz öncülüğünde devam ediyor. Çalışmalarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 05.02.2024 Pazartesi günü saat: 15:35’de okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Belirtilen tarihte aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplantıya hazırlıklı olarak  ve mazeretsiz katılmanızı ve gereğini rica ederim.

İbrahim BATTAL

Ock

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

Ock

Okulumuz Aile Birliğine ait 3 aylık Gelir - Gider çizelgesi aşağıdaki gibi olup, acil olarak öğrencilerimizin 1. Dönem sürecinde oluşturduğu hasar ve tamirat için ihtiyaç duyulan bedeli olarak tahmini 100.000 bin lira kadar gidere ihtiyacın söz konusu olduğu ve gerekli çalışmanın gerçekleştirilerek Okulumuz Aile Birliği tarafından yasal düzeyde yardım çalışmalarının gerçekleştirilerek ihtiyacın giderilmesine gayret gösterilecektir.

Ara

Okulumuz öğrencileri Gençlik Spor tarafından düzenlenen İstanbul geneli Paıntbol Şampıyonasında 1.lik elde etmiştir.

1.DÖNEM ORTAK  2.YAZILI YOKLAMA SINAV TAKVİMİ BELLİ OLMUŞTUR. TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.