12.sınıf öğrencilerimizle İstanbul Gelişim Üniversitesini ziyaret ettik.Gelişim Üniversitesi yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Afet öncesi hazırlık ve zarar azaltma, afet esnasında yapılacak müdahale ve afet sonrasındaki iyileştirme çalışmaları kapsamında AFAD üyeleri okulumuzda seminer verdi..

Okulumuzda kız ve erkek öğrenciler arasında Kur´an-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenledik.Birinci olan öğrencilerimizi tebrik ediyor,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz biyoloji öğretmeni Recep YILMAZ 10. ve 11.sınıf  öğrencilerine hijyen,sağlıklı birey ve sağlıklı beslenme konulu seminer verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz öğretmenleriyle akşam yemeğinde bir araya geldik.Hoş ve nezih bir ortamda birlik ve beraberliğimize bir kez daha tanık olduk.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuz idarsince Müdür,Müdür Yardımcısı,Rehberlik Servisi,Öğretmenler ve Okul Aile Birliğinden oluşan 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Kalite Takip Sistemi Danışma Kurulu hem ilk toplantısını gerçekleştirdi hem de Kasım ayı etkinlilerini değerlendirdi.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okulumuzdaki´´ İstanbul´u Okuyorum´´kitap okuma etkinliğinden kareler.

Okulumuz fizik öğretmeni Yüksel Kanca öncülüğünde Şanlıurfa iline bağlı Haliliye ilçesi Konak İlkokuluna kırtasiye yardımın da bulunduk .

12.Sınıf öğrencilerimizle İstanbul Aydın Üniversitesine gezi düzenledik.

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve farkındalık oluşturmak için TÜYAP Kitap Fuarını Ziyaret Ettik

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri gelecekte kendilerine rehberlik açısından Sebahattin Zaim Üniversitesini ziyaret ettiler.Fakülteler hakkında bilgi alan öğrencilerimiz gaziden gayet memnun ayrıldılar.Yakın ilgilerinden dolayı Sebahattin Zaim Üniversitesi yetkililerine teşekkür ederiz.

Yeşilay Cemiyetinin organize ettiği Bağımlılkla Mücadele bilgilendirme toplantısına;  İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Lütfü YARAN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Emin ENGİN,ilçe Müftümüz Sn. Bekir DERİN,Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri,Muhtarlar,STK´lar,Rehber Öğretmenler ,Muhtarlar ve Okul Aile Birliği Başkanları olarak Bağımlılıkla Mücadele bigilendirme  toplantısına katıldık.Anlamlı ve verimli sunumları için Yeşilay Avcılar Şubesine teşekkür ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80. yılında minnet, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.