Mevlid Haftası ve Kandil dolayısıyla öğrencilerimiz tarafından okulumuz konferans salonunda Mevlid-i Şerif okundu.İlahiler ve dualarla süslenen programımız öğretmen ve öğrencilerimize lokum ikramıyla sona erdi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Birinci Sınav Takvimi.

Avcılar Müftülüğü ile birlikte kız öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda İslamda Edep ve Haya adlı seminer düzenledik.

Rumeli Üniversitesi okulumuz konferans salonunda son sınıf öğrencilerimize YKS ve Meslek Tanıtımı semineri verdi.

12.sınıf öğrencilerimizle İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu´na gezi düzenledik.

İlim Yayma Cemiyeti Avcılar Şubesi ile  Avcılar Müftülüğünün düzenlediği babalar ve oğullar sabah namazında buluşuyor etkinliğine öğrencilerimizle katıldık. Namaz Avcılar Merkez Camiinde kılındı. Namazın sonunda cemaate çorba ikram edildi.

Öğrencilerinin Arapça kelimeleri daha iyi öğrenmeleri için okulun tüm koridorlarına Arapça ve Türkçenin yazılı olduğu panolar astık.

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Okulumuzda  Kişisel Gelişim Atölyesi Tanıtımını Yaptı.

Okulumuz öğrencileri RAM ve Ambarlı İlkokulu Özel Eğitim sınıfı işbirliğiyle düzenlenen ´´Bizde varız,duyuyoruz,görüyoruz,hissediyoruz´´programına katıldı.

Mezunlar Anlattı.Öğrenciler İlham Aldı.

2018/2019 Eğitim -Öğretim Yılı Okul Temsilcisi Seçimi Yapıldı.12/E Sınıfından Rıdvan Emre Özdemir Okulumuzun Temsilcisi Oldu.

Okulumuz son sınıf öğrenci velilerine rehber öğretmenlerimiz tarafından Sınav Sistemi ve YKS semineri düzenlendi.

Okulumuzdaki yabancı uyruklu  öğrencilere yönelik YÖS,İngilizce ve Türkçe eğitimiyle ilgili Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğiyle seminer düzenlendi.

Deniz Feneri ve ÖNDER işbirliği ile İyilik Okulu  Projesi okulumuzda tanıtıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri tarafından mutat hale getirdiğimiz  her hafta Cuma günleri Cuma Namazı öncesi Yasin-i Şerif okumaları devam ediyor