Nis

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Nisan Ayı Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖREN PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÖRENDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı Etkinlikleri Gerçekleştirildi. Faaliyetlerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Öğrencisi Yusuf Bozkurt TRT Hayata Gülümse Programına Konuk Olmuş ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti Gerçekleştirmiştir.

Nis

Okulumuzda Rehberlik Servisinin Öncülüğünde Akran Zorbalığı Farkındalık ve Eğitim Çalışmaları Gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı'nın Maneviyatını Yaşamak Adına Çalışmalar Yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİ MECLİSİ PROJESİ İNGİLİZCE SPEAKİNG ETKİNLİĞİ

ÖĞRENCİ MECLİSİ PROJESİ MART AYI SATRANÇ TURNUVASI

MART AYI OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ (KİTAP OKUMA) ETKİNLİĞİ

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Tören Programı Gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri Kapsamında Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV TAKVİMİ

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okul Sergisi Hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında Satranç Eğitimi ve Satranç Turnuvaları Devam Ediyor.

Şbt

Okul Öğrenci Meclisi Projesi Kapsamında İngilizce Metin Okuma (Speaking) Çalışmalarımız Devam Ediyor.