Ekm

Okulumuz erkek ve kız öğrencileri İHL Meslek dersleri öğretmenlerinin gözetiminde iyi bir hatip olabilmeleri adına düzenli olarak eğitime tabi tutulmaktadır.Eğitime tabi olan öğrencilerimiz mescid ve toplantı salonunda öğrencilerimize yönelik uygulamalı olarak vaaz veriyor.

Ekm

Geleceğe büyük bir ümit,inanç ve gayretle yürümek  kararlılığıyla Cumhuriyetin 95.yılını kutladık.

Ekm

Okulumuzun uygun mekanlerını öğrencilerin medeniyetimizin izlerini ve kültürel zenginliklerini tanımalarını sağlayacak şekilde  donattık.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda öğretmen arkadaşlarla sinema keyfi yaptık.Filmi izledikten sonra filmin konusu,karakterleri ve bazı sahneler üzerine konuşup çözümlemeler yaptık.

Ekm

Okul Temsilcisi Seçimi Süreci Başladı.

Ekm

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin ´´Kültür Sanat Destek Programı´´kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tiyatro ve gezi etkinliğine katıldı.Miniatürk ve Panorama 1453 Müzesi ziyaret edildi.

Ekm

Yazar Öğrenci Buluşması Milat Gazetesi yazarlarından Ahmet Zeki Gayberi okulumuz öğrencileriyle buluştu.Günümüzde medyanın önemi konulu konferans veren GAYBERİ, program sonunda öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Gazetecilik ve yazarlık mesleğiyle ilgili de bilgi pylaşımında bulunan yazarın programı büyük ilgi topladı.Emeğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

Tenha adlı hikayenın yazarı Yusuf Kocamaz öğrencilerimizle sohbet yaptı.Soru-cevap şeklinde geçen söyleşide ´´Ben Kimim? Neden Yaratıldım?´´ gibi sorularla yaratılış gayesi anlatıldı.Güzel söyleşiden dolayı yazar Yusuf Kocamaz´a teşekkür ediyoruz.

Eyl

Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği Genel Başkanı Mustafa ALPAY ´´Türkiyede Gençlik Politikaları ´´adlı söyleşiyle öğrencilerimizle buluştu.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarıyla ilgili başvuru adımları aşağıda yayınlanmıştır... Başvuru yaparken adımları takip ediniz...

May

Öğrencilerin aidiyet duygusu kazanması, kurum kültürü oluşması için kazandığımız belgeler ve kupalar öğrencilerin beğenisine sunulmuştur.